Netwerk Security

Netwerk Security is het vormgeven van uw informatieveiligheidsbeleid. Hoe belangrijk is de veiligheid van de verschillende typen data? Welke technische en organisatorische maatregelen passen bij het gewenste veiligheidsniveau en bij uw organisatie?

 

Wij helpen u met het maken van de selectie uit de waslijst aan mogelijke maatregelen. De ISO-standaard ‘Code voor Informatiebeveiliging’ noemt al meer dan 100. 

 

Risicoananalyse en maatregelen

Met onze risicoanalyse, de Netwerk Kwetsbaarheid Scan, krijgt u zicht op de zwakke plekken in het databeheer op uw netwerk. Vanuit de analyse ontwikkelen we met u maatregelen voor reductie van de risico's. 

 

Netwerk Kwetsbaarheid Scan

Onze Netwerk Kwetsbaarheid Scan bestaat uit:

  • Network Vulnerability Scanner die uw netwerk geautomatiseerd scant op kwetsbaarheden
  • analyse van uw technische en organisatorische maatregelen voor informatieveiligheid

Deze informatie is input voor uw informatieveiligheidsbeleid. Daarin werken we met u passende veiligheidsmaatregelen voor uw hotel uit. Best practices voor elk hotel zijn account- en passwordprocedures, netwerktekening en firewall.

 

Account- en passwordprocedures

Accounts en passwords vereisen duidelijke beheerprocedures. Wat zijn de afspraken over uitgifte, gebruik en verwijdering van accounts? Is bij datamisbruik de gebruiker te traceren? Hoe zorgt u voor veiligheid van passwords? We werken de antwoorden samen met u uit. 

 

Netwerktekening

In onze netwerktekening werken we uit welke externe partijen bij u toegang hebben tot welke data. De toegang en de controles maken we per partij inzichtelijk. Het gaat met name om de netwerk-, pinautomaten- en kassaleveranciers en de creditcardmaatschappijen.

 

Firewall

Als u nog geen firewall heeft, dan is uw netwerk kwetsbaar. Kwaadaardige software wordt steeds geavanceerder. Soms komt het als een paard van Troje binnen via filetransfer en e-mails. U heeft de nieuwste firewall nodig om uw netwerk te beschermen.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over Netwerk Security? Wij informeren u graag. U kunt daarvoor ook onderstaand formulier invullen.

 

 

Neem contact met mij op over Netwerk Security

Wat zijn uw contactgegevens?
Welk moment komt u het beste uit voor een gesprek?
Heeft u specifieke vragen?
U krijgt een e-mail van uw aanvraag. Wat is uw e-mailadres?
* = nodig voor de aanvraag