Vernieuwing Wi-Fi netwerk Hotel Theater Figi

 

Hotel Theater Figi heeft 7 jaar geleden een Wi-Fi netwerk geïmplementeerd om hun bezoekers te voorzien van Wi-Fi. Doordat dit netwerk verouderd was kon het alle netwerkactiviteiten van vandaag de dag niet meer ondersteunen. Voor het leveren van een betrouwbare en snelle Wi-Fi verbinding heeft Van Staalduinen Automatisering een geheel nieuw netwerk geïnstalleerd met de producten van Ruckus Wireless. 

 

Hotel Theater Figi in Zeist biedt een breed scala aan culturele, culinaire congres- en overnachtingfaciliteiten onder één dak. Naast o.a. een theater, bioscoop en restaurant, beschikt het over een 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers die variëren van singles tot luxe suites met een breed aanbod aan leuke hotel arrangementen. 

 

Wanneer men tegenwoordig een hotelovernachting boekt, wordt er ook gekeken naar de beschikbaarheid van een Wi-Fi netwerk. De gasten vinden het belangrijk dat zij tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van een betrouwbaar en goed werkend Wi-Fi netwerk. Hotel Theater Figi ervaarde veel problemen met het oude netwerk; een slecht signaal, trage verbinding en nu en dan een verbinding die werd verbroken. Tegenwoordig zijn er veel zwaardere netwerkactiviteiten waar men gebruik van maakt. Denk hierbij aan video streaming en VoIP. Deze activiteiten vragen veel meer van het netwerk dan de netwerkactiviteiten die er 7 jaar geleden plaatsvonden. Om al deze problemen te verhelpen beschikt Hotel Theater Figi nu over een toekomstgericht netwerk waarmee zij te allen tijde het beste Wi-Fi netwerk kunnen blijven aanbieden. 

 

HOTEL THEATER FIGI 

Hotel Theater Figi bestaat uit een 97 hotelkamers, theater, congreszalen, bioscoop, restaurant en Slot Zeist. Hierbij bieden zij een breed aanbod aan culturele, culinaire, congres-en overnachtingfaciliteiten. 

 

UITDAGINGEN 

  • Bezoekers voorzien van een snelle en betrouwbare Wi-Fi verbinding 
  • Toekomstbestendig Wi-Fi netwerk aanbieden om alle netwerkactiviteiten van tegenwoordig te kunnen ondersteunen 
  • Het netwerk binnen twee dagen weten te implementeren 

 

OPLOSSING 

  • Ruckus Smart Wi-Fi 
  • BeamFlex antenne technologie 
  • De kennis en kunde van, Van Staalduinen Automatisering 

 

PRODUCTEN 

  • Ruckus ZoneFlex R300 
  • Ruckus ZoneFlex R500 
  • Ruckus virtual SmartZone 

 

Lees hier de complete gepubliceerde business case van de WiFi vernieuwing bij het Figi Theater Hotel.

 

Neem contact met mij op over VSA Wifi

Wat zijn uw contactgegevens?
Welk moment komt u het beste uit voor een gesprek?
Heeft u specifieke vragen?
U krijgt een e-mail van uw aanvraag. Wat is uw e-mailadres?
* = nodig voor de aanvraag