Wifi Support

Met onze Wifi Support monitoren wij de Wifi-prestaties in uw hotel. We zorgen voor goede toegang en snelheid van het draadloos internet en voor goed bereik op alle gewenste plaatsen.

 

Wifi Site Survey

Voorafgaand aan onze Wifi Support voeren wij onze Wifi Site Survey uit. Als zich later problemen voordoen in de Wifi-kwaliteit weten we hoe de kwaliteit eerder was. Ons onderzoek naar de oorzaak, bijvoorbeeld iets dat de toegang blokkeert, en het vinden van oplossingen gaat gericht en snel.
Lees meer over Wifi Site Survey

 

Support op maat

Met onze supportdiensten blijft uw gasteninternet en het draadloos internet in uw zalen van hoge kwaliteit. Wij bieden voor uw Wifi-netwerk:

 

T: Telefonische support

Wij beantwoorden al uw vragen over de Wifi in uw hotel. Bij melding van een storing ondernemen we direct actie. Onze support is er 24/7 voor u.

 

R: Remote management

Met speciale software monitoren wij op afstand de controller van uw Wifi-netwerk. Bij een storingsmelding, of waar mogelijk al bij een dreigende storing, grijpen wij in. U hoeft zelf geen melding te doen van een probleem. Wij zien het als eerste en werken al aan de oplossing. Daarnaast updaten we de Wifi access points.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze support voor uw Wifi-netwerk? Wij informeren u graag. U kunt daarvoor ook onderstaand formulier invullen.

 

 

Neem contact met mij op over Wifi Support

Wat zijn uw contactgegevens?
Welk moment komt u het beste uit voor een gesprek?
Heeft u specifieke vragen?
U krijgt een e-mail van uw aanvraag. Wat is uw e-mailadres?
* = nodig voor de aanvraag