Security Support

Met onze support in Security zorgen wij voor bescherming van uw netwerk tegen virussen, spam en andere kwetsbaarheden.

 

Vulnerability scanning

Onze Network Vulnerability Scanner is software die uw netwerk elk kwartaal volledig scant op kwetsbaarheden, zoals softwareversies die niet meer betrouwbaar zijn of een antivirus-oplossing die niet meer up-to-date is. U krijgt van ons een rapportage en advies over te nemen veiligheidsmaatregelen.

 

Met onze Vulnerability scanning voldoet u ook aan een eis van de Data Security Standard van de creditcardmaatschappijen (PCI DSS), namelijk 'Maintain a Vulnerability Management Program'. Lees meer bij Payment data Security

 

Firewall

Met onze support voor uw firewall beschermen wij uw netwerk tegen indringers. Wij monitoren, zorgen voor updates en maken backups van uw firewall. U kunt ons 24/7 bereiken voor telefonische support.

 

Kwaadaardige software wordt steeds geavanceerder. Het kan als een paard van Troje binnenkomen, bijvoorbeeld met filetransfer en e-mails. U heeft een firewall van 'de volgende generatie' nodig om uw netwerk optimaal te beschermen.
Lees meer over onze Next-generation Firewall

 

Antivirus

Met onze security-oplossing 'Antivirus' beschermen wij uw servers en werkplekken tegen virussen en andere aanvallen. Antivirus is een managed service. U hoeft zelf niets te doen:

  • Wij installeren en beheren Antivirus op afstand
  • Antivirus monitort uw servers en uw werkplekken
  • Wij verlenen direct support op een melding van Antivirus

Met Antivirus kiest u voor een veilige en zorgeloze antivirus-oplossing.

 

Antispam

Met onze security-oplossing 'Antispam' filteren wij spam- en virusberichten uit uw e-mailverkeer voordat ze bij uw netwerk komen. Antispam is een hosted service, de software draait in ons datacentrum. Wij zorgen voor beheer. Voordelen voor u:

  • Antispam bevindt zich buiten uw organisatie. Wat niet aankomt, komt ook niet binnen. U creëert een extra schil van veiligheid.
  • Het externe spamfilter belast uw eigen mailserver niet. De performance van uw mailserver blijft hoog, ook bij grote aantallen spam- en virusberichten.
  • Antispam speelt snel in op nieuwe manieren van spamverzending.
  • Bij uitval van uw mailserver houdt Antispam uw e-mailboxen operationeel buiten uw netwerk.

Met Antispam kiest u voor veiligheid, performance en continuïteit in uw mailverkeer.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze support voor een veilig netwerk? Wij informeren u graag. U kunt daarvoor ook onderstaand formulier invullen.

 

 

Neem contact met mij op over Security Support

Wat zijn uw contactgegevens?
Welk moment komt u het beste uit voor een gesprek?
Heeft u specifieke vragen?
U krijgt een e-mail van uw aanvraag. Wat is uw e-mailadres?
* = nodig voor de aanvraag