WebProtection

Beheer het surfgedrag van uw medewerkers realtime.

 

Uit onderzoek van IDC is gebleken dat 40% van het internetgebruik op de werkvloer niet aan het werk gerelateerd is. Het is niet praktisch om de toegang tot internet volledig af te schermen, maar met software voor internetbewaking en toegangsbeheer kunt u het internetgebruik reguleren.

 

De voordelen voor u

  • Verbeter de netwerkbeveiliging door slechte of verdachte sites te blokkeren en downloads te scannen
  • Verbeter de beschikbaarheid van bandbreedte door ongepaste downloads te blokkeren
  • Verhoog de productiviteit van uw medewerkers door het surfgedrag te reguleren

 

Het blokkeren van ‘slechte’ websites

WebProtection bevat de optie om websites waarvan bekend is dat deze malware of phishing-inhoud verspreiden, of die op andere wijze plaats bieden aan inhoud met kwaadaardige bedoelingen, automatisch op een blokkeringslijst te plaatsen.

 

Filteringbeleid op basis van meer dan 280 miljoen URL’s

Met WebProtection kunt u beleidsregels voor webfiltering definiëren, zodat u toegang tot bepaalde websitecategorieën per gebruiker of per IP-adres kunt toestaan of weigeren. De database voor webfiltering bevat meer dan 280 miljoen domeinen en wordt continu bijgewerkt.

 

Beleidsregels

U kunt op basis van gebruikers/groepen/IP’s meer dan één downloadbeleid aanmaken dat in overeenstemming is met het veiligheidsbeleid in uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld een beleidsregel formuleren om te voorkomen dat bepaalde onveilige bestanden worden gedownload.

 

Neem contact op

Wilt u meer grip op uw internetgebruik ter verhoging van de veiligheid en productiviteit? Wij geven u graag meer informatie en een gratis demo.

 

 

Neem contact met mij op over WebProtection

Wat zijn uw contactgegevens?
Welk moment komt u het beste uit voor een gesprek?
Heeft u specifieke vragen?
U krijgt een e-mail van uw aanvraag. Wat is uw e-mailadres?
* = nodig voor de aanvraag