Servers - Netwerken - Werkplekken

De servers, netwerkzones en werkplekken vormen het fundament van uw automatisering. Dit fundament moet stevig zijn. U moet er uw bedrijfsvoering op kunnen bouwen.

 

Al in meer dan 100 hotels heeft VSA de automatisering nieuw of opnieuw ingericht, met als belangrijkste onderdelen:

  • Hoofdservers
  • Andere servers, waaronder servers voor mail, databases, locatie-onafhankelijk werken en voor koppelingen met interne systemen (kassasysteem, telefooncentrale, sleutelkaartsysteem, etc.)
  • Inrichting serverruimte (serverkasten, noodstroomvoorzieningen, etc.)
  • Werkstations (pc's, laptops, tablets) met kantoorsoftware
  • Switches voor data-aansluitingen met werkplekken en alle netwerkapparatuur (printers, camera's, kassa's, wifi, voip-telefoons, etc.)

 

Fundamentele keuzes

Nieuwe inrichting van uw automatisering is aan de orde bij een nieuw hotel of bij verbouwing van uw hotel. Maar ook als uw servers hun capaciteitsgrenzen of het einde van hun levensduur naderen.

 

Voor uw servers en bijbehorende netwerkapparatuur bieden wij u verschillende opties: hardware op uw eigen locatie of hardware via outsourcing in een datacentrum. Bij outsourcing werkt u in de 'cloud'.

 

Hardware op uw locatie

Bij hardware op uw locatie heeft u de automatisering volledig in huis. Wij adviseren u over kwaliteit en capaciteit van alle onderdelen. Wij zorgen voor installatie en configuratie. Voor het beheer bieden wij u Monitoring & Support.

 

Hardware in de cloud

VSA Cloud is onze automatiseringsoplossing waarbij u werkt op een volledig schaalbare server in ons datacentrum.

 

Wanneer nodig breidt u de capaciteit uit met extra processors, geheugen of schijfruimte. Heeft u de capaciteit niet meer nodig, dan verlaagt u gewoon de inzet. Met VSA Cloud hoeft u geen capaciteit meer aan te houden voor eventuele piekbelasting zoals bij eigen hardware op uw locatie.
Lees meer over VSA Cloud

 

Eerst de Netwerkscan

Met onze Netwerkscan brengen wij uw servers, netwerk- en werkplekinrichting in kaart en bespreken de ontwikkelingen in uw organisatie. U krijgt inzicht

  1. wanneer het tijd is om netwerkonderdelen te vervangen of uit te breiden
  2. wanneer fundamentele keuzes in uw hotelautomatisering aan de orde zijn, zoals wel of geen Cloud-oplossing

De Netwerkscan voeren we op afstand (remote) uit. De kosten zijn daardoor slechts een halve dag inzet. Bij een aankoop binnen een jaar is de scan zelfs gratis.
Kies voor inzicht in uw netwerk en vraag de Netwerkscan vandaag nog aan.

 

 

Neem contact met mij op over de Netwerkscan

Wat zijn uw contactgegevens?
Welk moment komt u het beste uit voor een gesprek?
Heeft u specifieke vragen?
U krijgt een e-mail van uw aanvraag. Wat is uw e-mailadres?
* = nodig voor de aanvraag