Next-generation Firewall

Nú is de tijd voor de volgende generatie beveiliging van uw netwerk. Kies voor veiligheid en productiviteit met een firewall die instelbaar is per applicatie, gebruiker en type content.

 

Veiligheidsrisico’s

Op uw netwerk komen applicaties binnen die door een firewall van de huidige generatie niet worden herkend als applicatie en dus niet worden geblokkeerd. Voorbeelden zijn: filetransfer, sociale media, persoonlijke e-mail en filmpjes. Deze applicaties brengen risico’s met zich mee. Nieuwe typen malware zijn in staat mee te liften.

 

Traditionele malware – de firewall herkent en blokkeert deze


 

Nieuwe typen malware – deze liften mee in toegelaten internetverkeer

 

 

Veilig met nieuwe generatie firewall

Met onze Palo Alto-firewall kiest u voor een heel nieuw systeem van veiligheid. Deze Next-generation Firewall beschermt uw netwerk ook tegen nieuwe typen malware. Het systeem test elke applicatie en de inhoud ervan. Verder koppelt het elke applicatie aan de gebruiker(s). Met de Next-generation Firewall kunt u op elk niveau – applicatie, gebruiker en content – de risico's monitoren en sturen.

 

Hoge ROI

Onze Palo Alto-firewall geeft u een hoge Return on Investment door:

  • reductie van bedrijfsrisico's
  • efficiënt applicatiegebruik en
  • hogere productiviteit van medewerkers

 

Direct doen

Wacht niet tot het te laat is. Probeer onze Next-generation Firewall nu 2 weken gratis uit. U betaalt alleen voor de installatie op uw locatie. Onze firewall draait probleemloos naast uw huidige oplossing. Daarbij krijgt u over deze 2 weken een gratis risicoanalyse en het rapport 'Application Visibility and Risk'.

 

 

Next-generation Firewall uitproberen

Wat zijn uw contactgegevens?
Wilt u onze Next-generation Firewall uitproberen voor slechts de installatiekosten? Gratis extra: onze risicoanalyse.
Uitproberen 
Heeft u specifieke vragen?
U krijgt een e-mail van uw aanvraag. Wat is uw e-mailadres?
* = nodig voor de aanvraag