Hotelautomatisering

Wij kennen de hotellerie als geen ander. Al bijna 20 jaar zorgen wij er dagelijks voor dat ICT-oplossingen de hotelier optimaal ondersteunen in de dienstverlening aan gasten.

 

Met innovatieve oplossingen spelen we in op nieuwe behoeften als locatie-onafhankelijk werken en minder hardware in het hotel. We zorgen voor de koppelingen met alle relevante systemen en bestaande hotelsoftware.

 

Aanspreekpunt

Wij maken hotelautomatisering overzichtelijk. U hoeft bij een vraag of probleem niet uit te zoeken met welke leverancier u contact moet opnemen. U heeft in ons 1 aanspreekpunt. Wij helpen u verder!

 

ICT-oplossingen

Wij bieden u alle interne automatisering (servers, netwerken, werkplekken), bescherming van uw netwerk (firewall) en veilige externe backup van uw data. 

 • Automatisering waar u op kunt bouwen
  Het fundament van uw automatisering bestaat uit servers, netwerken en werkplekken. Dit fundament moet stevig zijn. Wij zorgen dat u er uw bedrijfsvoering op kunt bouwen.
  Lees meer over Servers - Netwerken – Werkplekken
 • Veiligheid van uw data
  Bij een calamiteit in uw netwerk wilt u snel weer over uw data kunnen beschikken. Dat kan met Online Backup. De data bevinden zich in een veilig datacenter buiten uw hotel. Ze zijn 24 uur per dag online beschikbaar.
  Lees meer over Online Backup
 • Grip op internetgebruik
  Uit onderzoek is gebleken dat 40% van het internetgebruik op de werkvloer niet aan het werk gerelateerd is. Met software voor internetbewaking en toegangsbeheer kunt u het internetgebruik reguleren.
  Lees meer over WebProtection
 • Bescherming van uw netwerk tegen indringers
  Kwaadaardige software wordt steeds geavanceerder. Soms komt het als een paard van Troje binnen via filetransfer en e-mails. U heeft de nieuwste firewall nodig om uw netwerk te beschermen.
  Lees meer over Next-generation Firewall